Heleneholm Slott Restaurang & Pensionat
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Adress:

Ystadvägen 23
214 45 Malmö
Telefon: 040-83884
Mobil: 070-8668674
www.heleneholmslott.se

Presentation:

Heleneholm Slott Restaurang & Pensionat har inte skapat någon unik presentation för sin cateringfirma. Skapa en unik presentation för att locka fler potentiella cateringkunder! Att skapa en egen presentation är självklart helt gratis.

Fixacatering.se är en katalog över cateringfirmor, som i till exempel Skåne. Att finnas med i katalogen och uppdatera information är helt gratis. Vi kan inte garantera att just Heleneholm Slott Restaurang & Pensionat i Malmö tillhandahåller cateringtjänster längre, men gör gärna ett försök och kontakta dem (tel 040-83884). Detta är inte den officiella hemsidan för Heleneholm Slott Restaurang & Pensionat, utan bara en presentation med kontaktinformation.

Karta

Omdömen

Omdöme från anastacia : Inlagd 17 maj 2010

Jag var med i en grupp på Heleneholms slott för middag. Tyvärr fick jag erfara något mycket otrevligt. När servitören kom med tallriken för huvudrätten upptäckte jag lite smuts på tallriken som jaga fick. Jag bad då servitören om en ny tallrik. Jag fick en ny tallrik. Sen ett ögonblick senare kom det fram en äldre servitris med den smutsiga tallriken som jag hade skickat tillbaka. Hon började beskriva hur gammal tallriken var osv. Allt jag ville ha var en ny tallrik. Jag kan bara inbilla mig vad skulle ha hänt om jag hade klagat på maten! Ej rekommenderad.


Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Så privata meddelande inte kommer fram! Vi är en helt oberoende katalog över Cateringfirmor.

Ändra informationen